Kumppani

Kumppani

Kumppani

Kiinnostuksen kohteesi ja tarpeesi huomioiva luotettava työvoiman vuokraus.

Meidän avullamme löydät tarvittavan työvoiman joko kertaluonteiseen projektiin tai koko elämän mittaiseen työsuhteeseen. Missionamme on ratkaista vaikeita tai suorastaan mahdottomilta tuntuvia tilanteita.
Baumerin johto haluaa auttaa kehittämään yrityksiä vuokraamalla ammattilaisia muista maista. Haluamme olla pitkäaikainen kumppanisi työvoimaongelmien ratkaisemisessa. Siksi olemme luoneet vahvan perustan ja toimivan järjestelmän oikeiden ihmisten löytämiseksi ja pitkäaikaisen työsuhteen ylläpitämiseksi. Työskentelemme päivittäin täydentääksemme järjestelmäämme entisestään. Osallistumme aktiivisesti seminaareihin ja täydennyskoulutuksiin, jotta voisimme tarjota enemmän kuin vain keskinkertaista työvoiman vuokrausta! Yhteistyökumppaninamme voit keskittyä päätyöhösi jättäen työvoimaan liittyvien kysymysten ratkaisemisen meidän huoleksemme.

Yhteistyömme edut:

nopea ja yksilöllinen lähestymistapa
tarvittavan työvoiman tarpeen ja pätevyyden kartoittaminen
yhteyshenkilö (työntekijän ja tilaajan)
logistiikka
majoitus (sopimuksellinen)
työajan laskenta
kouluttaminen ja täydennyskoulutukset

Mitä palvelumme maksaa?

Tavoitteenamme on selkeä ja avoin hinnan muodostuminen, jolloin yhteistyökumppani tietää, mikä on ostettavan palvelun hinta ja mitä se sisältää.

Hintamme sisältää aina kaikki työnantajan velvollisuudet:

työntekijän palkka + verot
lomarahat
työtapaturmavakuutus
eläkevakuutus
vastuuvakuutus
työntekijän matkakustannukset (tarvittaessa)
työntekijän asumiskustannukset (sopimuksesta työnantajan kanssa)

Toimintamme perustuu:

  • Omistautumiseen – olemme 100 % omistautuneita asiakkaan hyvinvoinnille ja työskentelemme jatkuvasti sen eteen, että voisimme täydentää palveluitamme entisestään ja tarjota asiakkaillemme entistä parempaa laatua.
  • Ammattimaisuuteen  – tarjotaksemme sujuvaa palvelua teemme tiivistä yhteistyötä eri viranomaisten kanssa sekä maakohtaisten että maiden välisten lakien noudattamiseksi.
  • Luotettavuuteen  – prioriteettimme on lupauksista ja määräajoista kiinni pitäminen.

Baumer on eri organisaatioiden jäsen: